Setari Cookie-uri

(P)Ce trebuie sa stim despre epilarea definitiva

Metode moderne de epilare cu eficienta de lunga durata

Pentru a se putea actiona asupra firului de par, acesta trebuie sa fie in faza activa a cresterii (anagen), in care radacina sa este intens pigmentata si are grosime maxima, astfel incat sa aiba capacitatea de a absorbi energia furnizata de aparat. Avand in vedere ca, la un anumit moment, doar o parte mica din numarul total de foliculi existenti in diferite regiuni ale corpului, sunt in faza activa, sunt necesare mai multe sedinte pentru un tratament eficient.

Foarte important de mentionat este ca, desi exista exceptii, acestea sunt rare, majoritatea pacientilor raspunzand favorabil la tratament.

Reducerea pilozitatii pe suprafetele tratate este evidenta, iar firele de par ramase cresc mult mai lent, sunt mai deschise la culoare şi mult mai subtiri.

Sunt eliminate cu succes problemele legate de foliculita sau fire de par incarnate (crescute sub piele), si care genereaza cicatrici hiperpigmentate inestetice (mai ales in regiunea inghinala si pe gambe). De asemenea, la nivelul fetei se evita traumatizarea si iritarea repetata, prin ras, pensat sau smulgere cu ceara, care, in timp, duc la modificari nedorite ale texturii firelor de par si pielii de la acest nivel.
Kudika
25 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.