Kudika
25 Martie 2010

Bucuria venirii primaverii e intunecata doar de gandul ca tivul fustei va trebui sa fie putin mai jos decat ne-am dori pentru a ascunde astfel inestetica celulita. Inainte de a lasa la vedere cat mai mult din piele trebuie sa scapi de aceasta problema ce afecteaza in jur de 80% dintre femei.


Exercitiu: Lipeste picioarele si ridica-le in pozitie verticala. Incordeaza abdomenul in incepe sa trasezi cercuri (de dimensiuni medii) cu picioarele lipite in sensul acelor de ceas. Dupa ce faci 10 cercuri intr-o directie schimba sensul de rotatie pentru alte inca 10 cercuri. Relaxeaza si reia miscarea pentru alte inca doua serii (per total 3 serii de cate 10 exercitii pentru fiecare directie). Pe parcursul exercitiilor pastreaza abdomenul incordat, coloana dreapta si mainile lipite de sol.

Primul transplant cu celule stem din Romania va fi facut cu o proba eliberata de Stem Sure

4. Exercitii pentru solduri

Pozitia de plecare: Intinsa pe o parte (partea stanga initial), capul sprijit pe bratul intins in prelungirea corpului, celalalt brat intins in fata pentru stabilitate.

Exercitiu: Aseaza picioarele in fata corpului astfel incat in talie sa se formeze un unghi de aproximativ 90-100 de grade. Ridica gamba dreapta la o inaltime de 40 de centimetri deasupra solului si deseneaza cu varful piciorului cifrele de la 1 la 9. Schimba partea si repeta miscarea cu piciorul stang. Se fac cate trei serii pe fiecare parte.

5. Genoflexiuni pentru zona genunchilor

Pozitia de plecare
: Din pozitia drepti (coloana dreapta, capul in prelungirea coloanei), mainile in solduri, picioarele usor departate (pe linia soldurilor) cu talpile sezate paralel.

Exercitiu: Flexeaza usor genunchii pastrand coloana dreapta. Se fac cate 3 serii de cate 10 exercitii.

Foto: www.hepta.ro

Celulele stem: Tot ce nu stiai despre recoltarea celulelor stem

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: