Setari Cookie-uri

(P)Vioaie, sprintena, voioasa, sanatoasa. Cum?

Mai toata ziua ti-o petreci la serviciu. Ajungi tarziu acasa, poate te uiti la un film, apoi povestesti cu iubitul la un pahar cu vin, ca parca nu-ti vine sa te culci direct si sa pierzi toata ziua. In niciun caz nu te bagi devreme in pat. Iar a doua zi, se stie, ti-e din ce in ce mai de greu sa te trezesti. Asa ca incepi ziua cu o cafa care sa te puna pe picioare. Adevarul e ca nimic nu te face sa te simti mai bine ca o cafa calda, aburinda, bauta in zorii zilei.

Mai toata ziua ti-o petreci la serviciu. Ajungi tarziu acasa, poate te uiti la un film, apoi povestesti cu iubitul la un pahar cu vin, ca parca nu-ti vine sa te culci direct si sa pierzi toata ziua. In niciun caz nu te bagi devreme in pat. Iar a doua zi, se stie, ti-e din ce in ce mai de greu sa te trezesti. Asa ca incepi ziua cu o caféa care sa te puna pe picioare. Adevarul e ca nimic nu te face sa te simti mai bine ca o caféa calda, aburinda, bauta in zorii zilei.

Ei bine, afla ca studiile spun ca o cana de cafea te trezeste pe moment, dar pe termen lung nu-ti face asa de bine precum crezi. Nici prin cap nu-mi trece sa-ti propun sa renunti la caféaua care ti place asa de mult. Dar, gandeste-te. Cum ar fi daca ai combina caféaua cu un mic dejun placut? Cu legume si fructe proaspete, paine prajita si un pic de branzica. Una proaspata si usoara, evident. Apropo, mozzarella fresca Delaco ai incercat? E o branza proaspata, usoara si atat de sanatoasa si apetisanta ca nici sendvisul nu-i rezista. Pastreaza in ea toata esenta laptelui si asa reuseste sa te invioreze pentru intreaga zi.
Kudika
7 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.