Setari Cookie-uri

(P)Vioaie, sprintena, voioasa, sanatoasa. Cum?

Mai toata ziua ti-o petreci la serviciu. Ajungi tarziu acasa, poate te uiti la un film, apoi povestesti cu iubitul la un pahar cu vin, ca parca nu-ti vine sa te culci direct si sa pierzi toata ziua. In niciun caz nu te bagi devreme in pat. Iar a doua zi, se stie, ti-e din ce in ce mai de greu sa te trezesti. Asa ca incepi ziua cu o caf饌 care sa te puna pe picioare. Adevarul e ca nimic nu te face sa te simti mai bine ca o caf饌 calda, aburinda, bauta in zorii zilei.

Si abia apoi ar fi timpul sa-ti bei linistita cafeaua si sa te bucuri de ea. Pe bune acum, cine sa aiba grija de tine daca nu tu? In fond, e asa placut sa ai grija de tine. Daca ma asculti, o sa te simti mai bine, vei vedea.

Nu uita, mozzarela fresca Delaco e ambalata placut si practic incat poti s-o iei cu tine la serviciu in poseta.

De ce sa sari peste masa de pranz? Cu un pic de ruccola, spanac proaspat sau salata verde si rosii ziua o sa ti se para mult mai frumoasa.. Nu mai zic ca toti colegii o sa se uite cu mare pofta si interes la ce prepari tu acolo Iar tu o sa ai energie sa faci tot ce ti-ai propus intreaga zi.. Dar mai bine gusta si zi-mi daca am dreptate sau nu.


Kudika
7 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.