Setari Cookie-uri

(P)Vorba dulce calm aduce la birou

Chiar si atunci cand toate par a merge struna la serviciu, apare cate ceva ce face lucrurile sa mearga mai putin bine. Sunt acei colegi suparati, acei sefi care ordona si acele certuri marunte in care se ridica vocea. Tu nu esti cu siguranta unul dintre acei care ii deranjeaza pe ceilalti, dar ai putea sa-i ajuti si pe cei diferiti de tine sa fie mai calmi, mai blanzi, mai buni. Si sa vorbeasca, nu sa tipe. Cam ce ar fi de facut?

Chiar si atunci cand toate par a merge struna la serviciu, apare cate ceva ce face lucrurile sa mearga mai putin bine. Sunt acei colegi suparati, acei sefi care ordona si acele certuri marunte in care se ridica vocea.

Tu nu esti cu siguranta unul dintre acei care ii deranjeaza pe ceilalti, dar ai putea sa-i ajuti si pe cei diferiti de tine sa fie mai calmi, mai blanzi, mai buni. Si sa vorbeasca, nu sa tipe. Cam ce ar fi de facut?

1. De obicei exista doua tabere: sunt cei care tipa si se manifesta vizibil deranjant si sunt cei mereu calmi, indiferent de situatie. Cauta-ti aliati din tabara celor calmi, ia o gura de Nestea Ceai Verde cu capsuni si Aloe Vera si inarmeaza-te cu rabdare. De indata ce sunteti mai multi, puteti cumpara o pusculita. Scopul este clar, cel care va ridica vocea va pune o anumita suma de bani in pusculita. Si poate va fi mai multa liniste asa, dar daca nu…
Kudika
9 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.