Setari Cookie-uri

(P)Reduceti celulita si volumele in exces

Slabe sau mai plinute, toate femeile au celulita. Pentru ca mai mult decat a fi un dusman al siluetei, aceasta face parte din natura feminina si este barometrul fidel al unui stil de viata haotic si al unei alimentatii dezechilibrate.

Slabe sau mai plinute, toate femeile au celulita pentru ca mai mult decat a fi un dusman al siluetei, aceasta face parte din natura feminina si este barometrul fidel al unui stil de viata haotic si al unei alimentatii dezechilibrate.

In Europa, 2 din 3 femei stiu acest lucru si fac eforturi pentru a manca sanatos si echilibrat. Cu toate acestea, ele au observat ca nu e suficient sa ai grija ce mananci pentru a obtine o silueta armonioasa. si pentru a scapa de kilogramele in plus depuse in anumite zone ale corpului, precum soldurile, coapsele, fesele si abdomenul. De ce? Deoarece la femei, aceste zone sunt programate genetic sa nu destocheze grasimea, chiar pe perioadele de restrictie calorica. Cunoscand acest lucru, specialistii Vichy au cautat raspunsuri chiar in natura corpului feminin.

INOVATIE 2010

Vichy creeaza Celludestock, acceleratorul de slabire ce asociaza doua ingrediente active capabile sa declanseze destocarea grasiminlor si sa reduca aspectul de “coaja de portocala” in zonele rezistente la diete.
Kudika
22 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.