Setari Cookie-uri

Este acel 'POATE' cel care te tine pe loc

Nu exista viata mai pustie decat una care n-a iubit nimic stiind ca intr-o zi va pierde totul.

Este speranta ca intr-o zi se va intampla acel ceva care te va opri din drumul pe care mergi obosita.

Sunt scuzele pe care le gasesti pentru orice situatie... pentru ca iti doresti ca lucrurile sa mearga cand totul este negru.

Este un cuvant pe care l-a spus sau un lucru pe care l-a facut si te-a convins sa crezi ca exista ceva de care sa te prinzi, o scanteie, o minune.

Este, de fapt, "conexiunea" pe care ai crezut ca o aveti dupa o conversatie profunda... si care te-a facut sa iti doresti si sa speri la mai mult.



Sunt toate acele "POATE" pe care ti le-ai spus in capul tau. Sunt toate dorintele, toate visurile cu care adormi noaptea. Insa nimic nu este concret, nimic nu este tangibil si nimic nu este coerent. De fapt, nimic nu este real.

Insa doar pentru ca iti doresti sa fie, nu inseamna ca se va intampla. Pentru ca "POATE" este folosit atunci cand nu esti gata sa pierzi o persoana si incerci sa gasesti motive pentru ca ea sa ramana.

Cauti motive sa crezi, ca la un moment dat, aceasta persoana va fi cine vrei tu sa fie.

Dragostea este un mic mai sigura decat "poate", este un pic mai consistenta decat mesajele trimise din joi in Paste, este un pic mai frumoasa decat putina atentie, este mult mai mult decat cateva cuvinte.

Meriti mai mult. Meriti sa mergi mai departe. Meriti sa te eliberezi de trecut si de durere si sa traiesti cu adevarat. Meriti sa faci un pas inainte catre noi posibilitati si oportunitati. Meriti sa fii fericita, sa zambesti cu adevarat si sa razi cu sufletul. Meriti sa uiti... meriti sa inchizi aceasta usa si sa arunci cheia pentru a nu o mai deschide niciodata.

Meriti sa fii cu cineva care lupta pentru tine si nici macar nu se gandeste sa renunte in momentele dificile. Meriti pe cineva in fata caruia poti pune sufletul pe tava fara sa iti fie teama ca te va rani. Meriti sa fii cu cineva care intelege tacerea ta, cineva care te aude atunci cand poate nu poti gasi cuvintele potrivite. Meriti pe cineva care se uita la tine si stie cine esti cu adevarat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.