Setari Cookie-uri

Gesturi frumoase de iubire. Esti norocoasa daca le face!

Deseori invatam lectii importante de viata din propriile greseli. Iata un top cu zece dintre cele mai utile! Tine cont de ele si vei avea numai de castigat!

Cand suntem mici visam sa crestem ca sa facem tot ce ne dorim. La maturitate, insa, dam de greu si realizam ca lucrurile nu sunt asa de simple. Apoi ne spunem ca am vrea sa fim din nou mici, dar sa avem minte de adult. De ce? Pentru ca, in timp, invatam lectii importante de viata, cum este aceea care ne indeamna sa ne invingem fricile.

Credeai ca devenim intelepti peste noapte? Oamenii ajung sa fie mai destepti si mai buni pentru ca gresesc. De cele mai multe ori, din greseli invatam lectii importante de viata. Cei de la idiva.com au facut un top cu cele mai folositoare. Tine cont de ele si vei avea numai de castigat!

Lectii importante de viata: invata mereu

Nu te opri din invatat lucruri noi. Daca iti permite timpul, specializeaza-te in domenii noi. Si de la oamenii mai putin scoliti poti deprinde invataminte utile pentru o viata mai buna. Acumulează continuu informatii si iti vei largi spre infinit orizonturile.

Citește și:

Pastreaza-ti cumpatul

Rabdarea este mai degraba o aptitudine care trebuie descoperita si cizelata. Ca sa duci lucrurile la bun sfarsit in viata nu te ajuta graba, ci rabdarea. Cumva, in timp, invatam cat de valoroasa este aceasta calitate.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.