Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Ti s-a intamplat sa te indragostesti de un barbat complet nepotrivit pentru tine si ai suferit din cauza relatiei pe care ai avut-o cu el? Aceasta scrisoare catre femeile care iubesc prea mult te va ajuta sa inveti ca exista lucruri frumoase in viata si sa intelegi ca nu esti singura persoana care a avut parte de experiente neplacute, scrie huffingtopost.com.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Traim intr-o societate in care intalnirile nu mai sunt ca in vremurile de altadata, suferim din dragoste si intalnim oameni care nu sunt potriviti pentru noi si pentru sufletul nostru. Iubirea aproape ca nu mai exista sau si-a pierdut din esenta odata cu trecerea timpului, iar egoismul pare sa fie la putere.

Dezamagirile sunt aproape la fiecare pas, iar ranile sunt tot mai adanci. Si, desi foarte multe situatii si experiente ne lasa un gust amar, cine a spus ca trebuie sa renuntam complet la speranta? Aceasta scrisoare catre femeile care iubesc prea mult te va ajuta sa ai din nou incredere in tine si sa privesti cu optimism catre viitor!

Scrisoare catre femeile care iubesc prea mult

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta