Setari Cookie-uri

Cea mai importanta relatie din viata unei femei. Cine e omul-cheie?

Tu esti omul-cheie si relatia cu tine insati este cea mai importanta. Nu iti pune la indoiala alegerile si nu te lasa intimidata de oameni si situatii.

Te-ai intrebat vreodata care e sensul vietii sau ai avut momente in care ai fost dezamagita de alegerile pe care le-ai facut? Nu este sanatos sa te consideri vinovata pentru greselile pe care le-ai facut sau pentru obiectivele pe care nu le-ai putut atinge, pentru ca nimeni nu iti poate spune cum sa iti traiesti mai bine viata. In cazul in care ai nevoie de indrumare si te intrebi cine ar putea fi omul-cheie in viata ta, afla ca raspunsul e fix in fata ta, scrie yourtango.com.

Tu esti cea mai importanta persoana din viata ta, tu esti omul-cheie! Nu ai nevoie de sfaturile altor persoane si in mod sigur esti suficient de puternica sa obtii tot ceea ce iti doresti. Cu cat iti exprimi mai deschis gandurile si sentimentele, cu atat iti va fi mai usor sa accepti ceea ce ai si sa atragi lucrurile pozitive in viata ta.

Tu esti omul-cheie si relatia cu tine insati este cea mai importanta. Nu iti pune la indoiala alegerile si nu te lasa intimidata de oameni si situatii.

Citește și:

Pune accent pe conexiunea pe care o ai cu tine insati si vei reusi sa atragi schimbarea in viata ta. Nu permite altor persoane sa-ti intunece gandurile si nu te lasa afectata de problemele de zi cu zi.

De ce tu insati esti omul-cheie?

Diferite culturi si religii au facut referire la suflet sau spirit, acesta avand diferite nume.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.