Setari Cookie-uri

Oamenii care plang la filme sunt de zeci de ori mai puternici!

Fapt dovedit! Persoanele care plang la filme sunt cele mai puternice. 

O sa recunosc - eu plang la filme. Si, cu toate ca o multime de oameni se uita la mine zambind cand la cinema se aprind luminile si eu imi sterg ambii obraji cu un servetel mototolit, m-am resemnat! Adevarul este ca oamenii care plang la filme sunt persoane sensibile, empatice.

Potrivit YourTango, ai nevoie de o putere incredibila pentru a iti pasa de situatia altor oameni. Viata este brutala uneori si, daca esti capabil sa te pui in locul unei alte persoane si sa simti durerea, bravo! Esti un suflet minunat!

Esti suficient de puternica pentru a rezista, de fapt, la acea durere si, in acelasi timp, sa lasi ca inima ta sa o simta. Esti suficient de puternica pentru a fi chiar mai puternica decat altii. Esti puternica pentru ca nu iti este teama sa simti durere.

Intotdeauna este minunat sa iti pese de alte persoane, chiar si cand aceste persoane sunt, de fapt, personaje fictive din filme. Acest lucru demonstreaza ca ai o inima si ca acea inima se poate rupe pentru altii. Si, cu toate ca a fost ranita, stii ca dupa sfarsitul filmului aceasta isi va reveni.

Citește și:

Aceasta capacitate de recuperare rapida spune si alte lucruri despre persoanele care plang in timpul filmelor: pot reveni imediat de la o stare de tristete la una de fericire si sunt suficient de puternice si de inteligente pentru a face deosebirea dintre realitate si fictiune.

Bineinteles, acesta nu este singurul motiv pentru care oamenii plang la filme. Este posibil sa plangi pentru ca si tu ai trecut prin ce trece personajul, si tu ai simtit ce simte acesta. De multe ori aleg filme cu o poveste ca a mea pentru ca imi permit sa dau frau liber sentimentelor si emotiilor intr-un mod foarte sanatos. Si, acum, as vrea sa stiu daca ma poate contrazice cineva cand spun ca daca nici asta nu este dovada de putere si maturitate, atunci nu stiu ce poate fi!

Mai exista o alta situatie, cea in care lacrimile curg atunci cand esti cu adevarat coplesit de povestea filmului. Si, daca esti cu adevarat sensibil, iti imbratisezi emotiile si dai frau liber starilor pe care le ai.

Citește și:

Asta da dovada de putere, nu credeti?!

Poate ca nu este vorba despre acel tip de putere la care se gandesc alte persoane, ci despre o putere si mai frumoasa, una emotionala care izvoraste din suflet: empatia. Chiar daca nu ridicam greutati de 50 de kg, ne exploram emotiile, iar acest lucru ne poate ridica starea de spirit de sute de ori mai mult decat orice alta greutate de la sala.

foto interior si prima pagina: Fona, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.