Setari Cookie-uri

Orice persoana care viziteaza aceste insule in 2017 va primi 300 de dolari

Toti turistii care vor ajunge in vacanta in aceste insule care arata ca in paradis vor fi platiti cu 300 de dolari fiecare.

Stiu, este greu de crezut, insa exista cateva locuri magice in Caraibe in care turistii vor fi in curand platiti pentru a le vizita. Toti turistii care decid sa ramana mai mult de trei zile pe oricare dintre aceste insule vor primi 300 de dolari fiecare.

Cei de la BrightSide au decis sa investigheze aceasta oferta ce pare chiar ireala, venind si cu informatii suplimentare. Asadar... iata tot ce trebuie sa stim daca vrem sa obtinem un bonus frumos in vacanta din Caraibe.

Oferta super atractiva despre care vorbim a fost facuta cu ocazia aniversarii a 100 de ani de cand Insulele Virgine au devenit teritoriu al Statelor Unite. Americanii le-au cumparat de la Danemarca in anul 1917 pentru 25 de milioane de dolari in monede de aur.

foto: BlueOrange Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.