Setari Cookie-uri

Frica de dragoste. Imi doresc ceva imposibil

Esecurile amoroase te pot face sa iti fie frica de dragoste si sa nici nu mai vrei sa incerci relatii noi. Incearca sa nu cazi in aceasta capcana!

Frica de dragoste se manifesta in diferite moduri. Fie ca te feresti de relatii sau ajungi sa nu te mai implici deloc, pentru ca – iti spui – “ceea ce imi doresc eu nu e posibil”, sa te inchizi in tine nu e o solutie! Ca sa gasesti marea dragoste trebuie sa fii deschisa sa cunosti oameni noi!

Se spune ca, daca esti daramata de zece ori, trebuie sa te ridici in picioare si a unsprezecea oara. Dar, nu se stie de ce, aceasta atitudine de invingatoare e mai usor de adoptat la serviciu sau in scopurile tale financiare. Cand vine vorba de dragoste, e cu adevarat personal. Daca ai fost dezamagita de mai multe ori de partenerii tai, capeti o frica de dragoste si de relatii care vine la pachet cu tot felul de scuze: “Nu sunt pregatita pentru o relatie”, “Era plictisitor oricum” sau “Ceea ce imi doresc eu e imposibil de gasit”. Cand esti ranita, e firesc sa spui astfel de lucruri, dar, daca ajungi sa crezi ca nu exista in lume un partener asa cum iti doresti, e o problema. Pentru ca vei ajunge sa te sabotezi de una singura, noteaza Elitedaily.com.

Citește și:

4 lucruri care se intampla cand ti-e frica de dragoste

1 Iti distragi atentia

Faptul ca iti spui tie insati ca nu exista barbatul la care visezi nu e adevarat, dar produce efecte asupra ta. De ce? Pentru ca iti distrage atentia de la cauza reala a esecurilor tale amoroase.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Maksim Toome, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.