Setari Cookie-uri

Intr-o zi vei intalni pe cineva langa care te vei simti ca acasa

Acasa nu este locul de unde vii, este locul unde gasesti lumina cand totul in jur este intuneric. Acasa este locul unde te simti cel mai putin singur.

Intr-o zi vei intalni pe cineva langa care nu o sa iti doresti sa iti petreci doar noaptea, ci si diminetile. Aceasta persoana este diferita de tot ce ai intalnit pana acum. Te va privi in ochi si isi va da seama cand minti. Te va privi in ochi si isi va da seama ce urmeaza sa spui.

Este o conexiune acolo pe care nu o vei intelege. Si vei fi fericita ca ai intalnit pe cineva care sa te faca sa simti aceste lucruri.

Si aceasta persoana te va lua in lumea sa si te va tine de mana pe un nou drum. Va vorbi cu tine despre visuri si ambitii, despre dezamagiri si temeri pe care nici macar nu le stiai. Despre nesiguranta si greseli, despre fericire si iubire.

Aceasta persoana va fi langa tine neconditionat si te va sustine la fiecare pas pe care il faci prin viata. Iti va accepta defectele si va aprecia pentru ce si cine esti.

Aceasta persoana va darama fiecare perete pe care l-ai construit pentru a te proteja de restul lumii. Si nu iti va mai fi teama. Pentru ca vei stii ca esti langa cine trebuie si ca niciodata nu vei mai suferi din dragoste.

Citește și:

Si, intr-o zi, vei realiza cat de mult conteaza pentru tine aceasta perioada. Iti vei da seama ca vrei sa o ai langa tine pentru totdeauna.

Iti vei aminti de fiecare clipa petrecuta impreuna, de fiecare detaliu si iti vei dori sa creezi tot mai multe amintiri. Vei fi surprinsa de cat de repede trece viata si vei incerca sa opresti timpul prin actiuni de iubire.

Poate ca vor fi oameni care nu va vor intelege. Nu va vor intelege zambetul, fericirea, nebunia... insa nici nu trebuie sa inteleaga. Ei trebuie doar sa accepte sau sa plece mai departe.

Si trebuie sa iti aduni curajul de a spune acele doua cuvinte magice pentru ca, in sfarsit, te simti implinit. Simti ca ai gasit ce trebuia. Simti ca esti acasa.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.