Setari Cookie-uri

Draga femeie, de acum inainte iti iubesti corpul!

Este timpul sa te uiti in oglinda si sa iubesti ce vezi!

In sfarsit renuntam la photoshop. Pe coperta Sport Illustrated Swimsuit Edition exista un fotomodel care isi arata vergeturile. In anul 2015, Sport Illustrated a starnit controverse in intreaga lume dupa ce a avut un editorial cu un model plus size in costum de baie.

In doar un an, editorii revistei au decis sa faca pasul cel mare, postand direct pe coperta un fotomodel plus size fara Photoshop. De data aceasta, tanara isi etaleaza corpul perfect, minunat, intr-un costum de baie deux pieces realizat de compania Lane Bryant.

Cacique, noua linie de costume de baie pentru 2017 este promovata pentru al doilea an consecutiv in Sports Illustrated. In acest an, modelul Denise Bidot este imaginea brandului. Tanara este sexy, increzatoare si, cel mai important, ESTE REALA!

Coming in hot: our ad feat. @denisebidot in the @si_swimsuit issue that just hit newsstands. #ThisBody #WCW

Citește și:

A post shared by Lane Bryant (@lanebryant) on

In reviste vedem tot mai des femei de diferite marimi si forme - si asa ar trebui sa fie normal, nu sa ne surprinda. Insa, aceste corpuri minunate continua sa fie retusate.

"Noi, cei de la Lane Bryant, credem ca toate femeile ar trebui apreciate pentru ceea ce sunt. Societatea si mass-media le promoveaza intr-un mod complet ciudat, nerealist." - a declarat Brian Beitler pentru Huffington Post.

De asemenea, Desine Bidot a postat imaginea pe contul oficial de Instagram. Fotografia este insotita de urmatorul mesaj: "Iubesc la nebunie aceasta fotografie si cat de reala este. Multumesc, Lane Bryant pentru ca imi iubiti corpul, vergeturile si toate defectele."

Imaginea a devenit virala in intreaga lume, strangand zeci de mii de like-uri si sute de comentarii.

Citește și:

foto prima pagina: lanebryant, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.