Setari Cookie-uri

Ce calitati trebuie sa aiba un sot. Asteptari pe care le au femeile in cuplu

Te-ai intrebat vreodata ce calitati trebuie sa aiba un sot? Ei bine, ar fi bine sa iei in considerare mai multe lucruri inainte sa decizi daca vrei sa iti petreci tot restul vietii alaturi de un barbat

Deseori, femeile vorbesc despre ce calitati trebuie sa aiba un sot, insa multe dintre ele trec cu vederea detalii importante. In orice caz, noi iti punem la dispozitie o lista cu lucruri esentiale pe care ar trebui sa le iei in considerare inainte sa te mariti.

Ce calitati trebuie sa aiba un sot – lista punctelor forte

1. Stie sa fie pasional si tandru

Saruturile in zori de zi sau strangerile de mana sunt unele dintre cele mai frumoase gesturi pe care le poate face un sot. Orice femeie isi doreste sa fie iubita si apreciata, iar astfel de momente sunt adevarate dovezi de iubire. Indiferent cum isi petrec timpul in doi, femeile vor ca orice moment sa fie unul memorabil.

2. Este un barbat de incredere

Femeile isi doresc sa se simta ocrotite si protejate, asa ca un sot trebuie sa le ofere incredere, trebuie sa fie puternic si trebuie sa le sustina la fiecare pas. Toate aceste lucruri nu implica doar suportul fizic pe care poate sa il ofere un barbat, ci si suportul emotional.

Citește și:

3. Viata sexuala este importanta pentru el

Orice barbat trebuie sa stie cat de importanta este viata sexuala in cuplu, mai ales dupa casatorie. Sexul nu trebuie sa devina o rutina, din contra, o femeie are nevoie de atentie, vrea sa se simta cu adevarat iubita si satisfacuta, asa ca momentele de intimitate nu trebuie ignorate.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.