Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Barbatii au o reputatie proasta, fiind mai putin inteligenti emotional. De cate ori nu ti s-a intamplat tie sau vreunei prietene sa dati de barbati indisponibili emotional? Adevarul e, insa, ca barbatii sunt mai greu de “citit” decat femeile. De ce tin barierele din jurul lor atat de sus cand incep o relatie? De ce barbatii nu se implica in relatii decat dupa mult, mult timp? Elitedaily.com a facut un articol pe aceasta tema folosindu-se de o intrebare adresata de un utilizator Reddit altor barbati “indisponibili emotional”. Raspunsurile lor, puse cap la cap, arata de ce barbatii nu se implica in relatii prea usor.

5 motive pentru care barbatii nu se implica in relatii repede

1 Le e teama de ce ai putea crede despre ei

Utilizatorul Reddit “Joerobo” crede ca un barbat nu se implica imediat pentru ca asteapta sa vada daca esti genul de femeie careia ii poate arata slabiciunile lui fara sa distruga dinamica relatiei. Ei considera ca cele mai multe femei nu sunt destul de mature ca sa le inteleaga partea vulnerabila, mai ales daca au avut experiente proaste in trecut.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

2 Le e teama de despartire

Barbatii nu vor sa aiba de-a face cu o despartire si ar face aproape orice sa evite asta. Asa ca prefera sa fie detasati intr-o relatie cat mai mult timp, ca sa nu aiba de suferit.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Vladyslav Spivak, Shutterstock

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta