Setari Cookie-uri

Stereotipuri despre casatorie: este bine sa te mariti devreme?

Nu trebuie sa ai 20 de ani cand te mariti si nici nu trebuie sa crezi ca pierzi ceva daca alegi sa te mariti dupa varsta de 30 de ani.

Exista mai multe stereotipuri despre casatorie, primul fiind ca pasul cel mare ar trebui facut pana la varsta de 30 de ani. Chiar daca se spun foarte multe lucruri si exista niste “reguli de buna conduita”, cel mai bine e sa-ti asculti inima, nu gura lumii, scrie sheknows.com.

Cele mai multe stereotipuri despre casatorie sunt gresite, asa ca nu trebuie sa tii cont de ce spun alte persoane. Daca tu simti ca este momentul sa faci pasul cel mare, nu ezita. Nu trebuie sa ai 20 de ani cand te mariti si nici nu trebuie sa crezi ca pierzi ceva daca alegi sa te mariti dupa varsta de 30 de ani.

Stereotipuri despre casatorie: 6 teorii nejustificate

1. Cuplurile care se casatoresc repede au un motiv ascuns

Sunt persoane care nu primesc cu prea multa incantare sau bucurie vestea ca un cuplu se casatoreste devreme, iar de multe ori conceptia generala este ca partenera este insarcinata sau exista un alt motiv de “constrangere”.

Citește și:

2. Casatoriile la o varsta frageda sunt din interes

O alta conceptie, gresita de multe ori, este aceea ca persoanele care se casatoresc la o varsta frageda o fac din interes. Poate fi vorba despre o mostenire sau despre un interes al parintilor. In orice caz, sunt cupluri care aleg sa faca pasul cel mare din simplul motiv ca se iubesc.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina Halfpoint, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.