Setari Cookie-uri

Meriti pe cineva care sa iti spuna ca esti cea mai importanta persoana din viata lui

Meriti pe cineva care te ridica atunci cand cazi, care iti este aproape nu doar la bine, ci si la greu, care iti ofera umarul pentru a plange, care se uita la tine si vede un viitor in doi. 

Meriti sa fii prima persoana la care se gandeste chiar inainte de a deschide ochii dimineata.

Meriti sa fii persoana cu care vrea sa isi inceapa dimineata.

Meriti ca fiecare mesaj sa primeasca raspuns. Si nu peste o zi, ci acum.

Meriti pe cineva care sa iti ofere incredere in tine.

Meriti pe cineva care sa iti spuna "DA" de fiecare data, care sa te sarute pentru ca simte nevoia, nu pentru ca ii ceri, care sa te tina de mana tot timpul, care sa iti marturiseasca "Esti cea mai importanta persoana din viata mea."

Dar, mai mult decat atat... meriti pe cineva care sa iti arate cat de mult te iubeste.

Meriti pe cineva care sa nu simta ca o conversatie cu tine este obligatorie. Meriti pe cineva care sa prezinte prietenilor si familiei. Meriti pe cineva care sa iti simta dorul cand esti plecata si care nu se teme sa spuna asta.

Meriti tipul de dragoste care iti aduce lacrimi de bucurie doar cand te gandesti la cat de fericita si de norocoasa esti... si meriti pe cineva care intotdeauna iti va sterge aceste lacrimi cu un zambet.

Citește și:

Meriti pe cineva care abia asteapta sa te vada seara, dupa programul de munca, care planuieste cu nerabdare excursii si vacante cu tine. Meriti o iubire care sa te faca sa te simti intreaga.

Meriti sa fii plus unul lui nu doar la evenimente, ci intotdeauna. Meriti sa fii jumatatea lui, acea persoana langa care nu trebuie sa poarte o masca pentru ca stie ca poate sa fie el insusi.

Meriti pe cineva care sa iti aduca un cadou nu doar cand este ziua ta de nastere, ci intr-o zi oarecare. Si care sa te surprinda cu mici atentii pentru ca vrea sa te vada zambind.

Meriti pe cineva care te ridica atunci cand cazi, care iti este aproape nu doar la bine, ci si la greu, care iti ofera umarul pentru a plange, care se uita la tine si vede un viitor in doi.

Meriti pe cineva care te ajuta sa uiti durerea, care iti demonstreaza ca tu esti prima si singura sa alegere.

Tu meriti sa fii ultimul gand al cuiva inainte de a merge la culcare, sa primesti un mesaj frumos de somn usor, sa fii cel mai frumos lucru din ziua cuiva.

Citește și:

Si, mai mult decat toate aceste lucruri, meriti ca cineva sa se uite la tine ca si cum ar fi asteptat intreaga viata sa te intalneasca.

foto interior si prima pagina: Jacob Lund, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.