Setari Cookie-uri

Fiecare femeie puternica a fost candva o fata timida si nesigura

Data viitoare cand vei vedea o femeie puternica si te vei intreba cum reuseste, gandeste-te ca trecutul ei a facut-o sa fie femeia care este acum. Este vorba despre promisiunea pe care a facut-o acelei tinere care avea tot timpul lacrimi in ochi, care iubea si nu era iubita. In momentul in care si-a dat seama cat de importanta este, a plecat si nu s-a mai uitat inapoi.

Fiecare cuvant lipsit de amabilitate dupa care ea nu a mai putut spune nimic.

Fiecare moment cand cineva a ranit-o.

Fiecare situatie in care a vrut sa faca ceva pentru ea, insa a renuntat de dragul celor importanti.

Fiecare lacrima pe care a varsat-o si nimeni nu i-a spus "Imi pare rau".

Fiecare mesaj fara raspuns.

Fiecare plan pe care il facea cu nerabdare, insa lui nu ii pasa si il anula.

Fiecare minciuna pe care ea o credea pentru ca el parea sincer.

Fiecare moment in care ea si-a pus inima pe tava sperand ca va fi protejat.

Fiecare moment trait cu speranta ca se va schimba pentru ca ea iubea suficient.

Fiecare noapte petrecuta plangand.

Fiecare lacrima varsata pe ascuns pentru ca nu voia ca lumea sa o considere slaba.

Tot efortul depus de ea pentru ca relatia sa functioneze.

Fiecare cearta fara explicatii.

Fiecare apel trecut de miezul noptii, la care ea raspundea cu sufletul la gura.

Citește și:

Fiecare scuza pe care el o avea pentru greselile facute.

Fiecare cearta avuta pentru care ea era mereu de vina.

Da, ea s-a multumit cu mai putin decat merita pentru ca nu se respecta suficient incat sa plece, crezand ca el este singurul care o poate iubi. Da, ea este acea tanara timida care obisnuia sa ii accepte toate defectele.

Insa i-a ajuns. Si-a dat seama ca nu este apreciata, pretuita, respectata. Si dupa nopti pierdute in care a plans rauri de lacrimi, s-a ridicat, si-a sters ochii rosii si s-a uitat in oglinda spunandu-si "Niciodata nu voi mai accepta asta!"

Asa ca de fiecare data cand te vei intreba despre puterea ei, tine minte ca ea a trecut prin iad ca sa ajunga aici. Daca vreodata te vei intreba cum reuseste sa se ocupe de toate problemele de una singura, cu gratie si demnitate, aminteste-ti ca ea si-a spus "Niciodata nu voi mai accepta asta!"

Citește și:

Daca vreodata te vei intreba de ce este atat de linistita in momente in care toata lumea este nervoasa si agitata, aminteste-ti ca ea si-a promis cu demnitate ca va reusi sa mearga mai departe.

Daca vreodata te vei intreba cum reuseste sa fie atat de sigura pe ea, aminteste-ti ca ea si-a promis ca intotdeauna va fi pe primul loc.

Daca vreodata te vei intreba de ce renunta cand un barbat o provoaca la jocuri, aminteste-ti ca ei nu ii plac aceste jocuri. Pentru ca a jucat odata si acolo a invatat sa joace dupa propriile ei reguli.

Asadar, data viitoare cand vei vedea o femeie puternica si te vei intreba cum reuseste, gandeste-te ca trecutul ei a facut-o sa fie femeia care este acum. Este vorba despre promisiunea pe care a facut-o acelei tinere care avea tot timpul lacrimi in ochi, care iubea si nu era iubita. In momentul in care si-a dat seama cat de importanta este, a plecat si nu s-a mai uitat inapoi.

Citește și:

Iar acel moment in care ea isi da seama merita mai mult este cel in care o tanara sensibila si timida se transforma intr-o femeie puternica.

foto interior si prima pagina: Artem Furman, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.