Setari Cookie-uri

Rujul potrivit nuantei pielii: cum alegi culoarea perfecta?

Afla ce ruj trebuie sa porti in functie de nuanta pielii.

Rujul potrivit nuantei pielii poate fi greu de gasit, mai ales daca esti o iubitoare de make-up si culori. Tocmai de aceea, am pregatit cateva sfaturi care te vor ajuta sa combini perfect tonul pielii cu un ruj seducator.

Daca esti ca noi, probabil ai petrecut deja ore intregi in magazinul tau preferat incercand sa gasesti rujul care sa-ti vina perfect. Sa fie un rosu aprins ori clasicul burgund? Sa alegi o nuanta tare sau mai bine optezi pentru una pala? Sunt doar cateva intrebari care ne-au starnit si noua curiozitatea. Dar inainte de toate, trebuie sa stii ca rujul se aplica in 5 pasi simpli, si, indiferent ce nuanta porti, trebuie sa o faci cu incredere!

Mally Roncal, make-up artistul celebritatilor, a dezvaluit secretele ei pentru Popsugar, asa ca, iata cateva sfaturi pentru a gasi rujul potrivit nuantei pielii tale.

Rujul potrivit nuantei pielii cand ai un ten alb:

Citește și:

Roncal recomanda sa incerci un ruj cat mai luminos. Rujul potrivit nuantei pielii in acest caz este fie un rosu aprins, fie un roz fierbinte. „ Acesta va aduce o pozitie dramatica a culorii, dand un look de ansamblu fabulos.”

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.