Setari Cookie-uri

Verde fistic - din culorile trendy ale primaverii 2017

Verdele este sursa de energie de care nu ar trebui sa te lipsesti pe tot parcursul zilei. Avem verdele fructelor si al legumelor, al frunzelor si al copacilor, al peretilor pictati si al tablourilor, dar si pe cel al hainelor si al accesorilor.

Astazi facem referire la nuanta de verde care pe mine ma dispune cel mai tare, care-mi inspira sanatate, viata si natura, si ma tine vioaie cat e ziua de lunga - verde fistic.

Se numara printre culorile trendy ale primaverii 2017, motiv pentru care magazinele online au scos la inaintare articole vestimentare, de casa, de incaltaminte si accesorii in aceasta nuanta superba. Iata ce am gasit:

Fusta in pliuri

Vai, vai! Cat imi place aceasta fusta! Pe langa faptul ca este o fusta verde fistic, este si midi, si in pliuri. Ma vad purtand-o in toate zilele insorite de primavara cu bluzite care imi dezgolesc timid umerii si cu tenisi albi sau, daca tu esti adepta stilului super elegant, iti recomand sandalutele cu barete fine.

Fuste in pliuri

Fusta midi: 220 lei

Pantofi stiletto

Pantofii stiletto, care nu ar trebui sa lipseasca din colectia de pantofi a niciunei femei, daca sunt in nuanta dulce de verde fistic inseamna ca posesoarea lor este o fire romantica si jucausa, careia ii plac plimbarile romantice si se bucura in orice moment de viata.

Citește și:

Se poarta cu hainute in culori pastelate pentru un plus de energie si buna dispozitie.

Pantofi stiletto

Stiletto verde: 390 lei

Geanta tip rucsacel

Pentru ca sunt la mare cautare rucsacurile, trebuie sa iti recomand acest model dragalas in care sa-ti tii toate lucrusoarele fara de care nu poti iesi din casa.

Indrazneste sa-l iei cu tine atunci cand porti un outfit lejer, usor sport, dar si cand porti mandra o rochita cocheta.

Rucsacuri

Geanta bucket: 279 lei

Husa pentru saltea

Altfel o sa-ti fie somnul cand asternuturile pe care dormi sunt in nuante viu colorate.

Alege un cearsaf de pat verde fistic si iti promit ca o sa adormi si o sa te trezesti cu zambetul pe buze.

Cearsaf de pat verde fistic

Cearsaf de pat: 65 lei


Sursa Foto Front Page: Anna Pustynnikova/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.