Setari Cookie-uri

Etapele evolutiei personale: In care te afli?

Etapele evolutiei personale sunt mai multe, iti spunem noi care sunt. Trebuie sa fii blanda cu tine si sa iti dai seama ca inca te dezvolti si te schimbi.

Mai tii minte cand aveai doar 10 ani si erai relaxata ca nu trebuie sa stii sa faci totul si sa te descurci fara probleme? Insa, acum ca ai crescut si te-ai maturizat, simti ca ar trebui sa fii perfecta. Dar etapele evolutiei personale sunt mai multe, cinci, potrivit mindbodygreen.com. Trebuie sa fii intelegatoare cu tine insati si sa iti dai seama ca inca te dezvolti, inca te schimbi. Si vei face asta in continuare.

De la o anumita varsta, incepi sa resimti presiunea vietii, dar si schimbarile benefice. Poti sa treci peste probleme cu stima de sine, sa ai mai multa incredere in tine, sa iti apreciezi adevarata valoare.

Orice viata a oricarei persoane este diferita. Dar sfaturile pentru a intelege transformarile din viata ta sunt similare pentru toata lumea. E bine sa nu ai asteptari legate de locul tau pe drum si sa accepti ca esti acolo unde esti in prezent. De asemenea, e benefic sa anticipezi urmatoarea etapa si sa fii pregatita pentru ea atunci cand aceasta va sosi. In acelasi timp, e bine sa ai compasiune fata de cei din jurul tau, mai ales daca se afla intr-o alta etapa a evolutiei decat tine.

Citește și:

5 “varste”: etapele evolutiei personale

1. Somnul

Atunci cand inca nu esti constienta de ce ti se intampla si te bazezi mai mult pe instinct.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Dmitry A, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.