Acest mesaj este pentru femeile care nu se tem sa iubeasca prea mult

Acest mesaj este pentru femeile care nu se tem sa iubeasca prea mult

Acest mesaj este pentru femeia careia nu ii este teama sa iubeasca prea mult. Pentru ca iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze.

Acesta este un mesaj pentru femeia care nu se teme sa iubeasca mult, mai mult si mai mult. Uneori aceasta iubire pe care vrei sa o oferi va ajunge sa te copleseasca. Uneori, te vei simti de parca nu mai ai nimic de oferit. Si asta este in regula. Nu trebuie sa te simti rau daca din cand in cand iti vei dori si putin timp pentru tine. Este si normal. Ai nevoie. O meriti. Retail jobs

Acesta este un mesaj pentru femeia care iubeste fara teama, careia nu ii este frica sa isi puna sufletul pe tava si nici nu renunta la iubire doar pentru ca a fost ranita. Acesta este un mesaj pentru femeia care a suferit din dragoste si care continua sa iubeasca. Pentru femeia a carei inima a fost ranita, insa a reusit sa ierte, sa uite si sa mearga mai departe.

Acesta este un mesaj pentru femeia care ne reaminteste ce inseamna dragostea adevarata. Care stie ca acolo, undeva in aceasta lume, este iubirea adevarata si care nu renunta, care trece prin furtuni si infrunta obstacole pana cand o va gasi.

Da, acesta este un mesaj pentru acea femeie care stie ca iubirea iti da aripi. Acesta este un mesaj pentru acea femeie care este lumina intr-o lume intunecata. Acea femeie care nu se teme sa simta si sa traiasca. Acea femeie care ramane puternica si se ridica dupa fiecare batalie cu propria viata. Si inca este cu zambetul pe buze.

Da, aceasta femeie inca mai crede. Aceasta femeie este orice femeie din lume.

Aceasta femeie esti chiar tu! Tu, cea care a avut inima franta si, totusi, are incredere ca va iubi din nou. Tu, cea care ai cazut, insa nu ai ramas acolo. Te-ai scuturat, ti-ai cusut ranile si ti-ai continuat drumul in cautarea iubirii. Ai trait si ai iubit. Si zi de zi reamintesti oamenilor din jurul tau ca exista atat de multa iubire si ca durerea este trecatoare, ca soarele va rasari si vor putea iubi din nou.

Asadar, acest mesaj este pentru femeia careia nu ii este teama sa iubeasca prea mult. Pentru ca iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze.

foto interior si prima pagina: Dmitry_Tsvetkov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri