Setari Cookie-uri

Cum scapi de stres si anxietate. Te ajuta aplicatiile de pe telefon!

Sigur si tu te simti stresata. Coplesita. Si tocmai asta iti amplifica senzatia de anxietate. Si cu certitudine, nu esti singura. Cine nu e stresat?

Scoala, joburi, relatia de cuplu, relatia cu parintii, copiii… exista vreun motiv pentru care sa nu fii stresata si anxioasa? Sincer, vei afla ca raspunsurile la intrebarile acestea trec pe plan secund. Pentru ca am gasit pe Elitedaily cele mai bune aplicatii care te ajuta in lupta cu “demonii” acestui secol.

Cum scapi de stres si anxietate folosind telefonul

Dintre adultii americani, 18,1% sufera de anxietate. Iar dintre acestia, 22,8% sunt cazuri severe. In ceea ce priveste stresul, nimeni nu scapa in rutina zilnica.

Stresul nu este neaparat ceva rau. Este modalitatea in care corpul nostru reactioneaza la stimulii din exterior. Vezi o persoana suspecta pe strada, stresul iti spune ca ai face bine sa o ocolesti. Te ataca un caine? Stresul iti spune sa reactionezi.

Dar cum scapi de stres si anxietate cand ele devin permanenta? Felurile in care tratam stresul prelungit si anxietatea nu sunt tocmai de azi pe maine. Si presupun implicare activa.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Dragon Images, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.