Pentru tine, definitia multumirii este sa stii exact in ce sa crezi si la ce sa te astepti. Schimbarea te sperie. Chiar daca suspectezi ca ceva nu mai functioneaza, preferi sa incerci in continuare acelasi lucru, decat sa intri pe taramul necunoscutului. Nu-ti plac schimbarile. Oprah.com a scris exact despre asta.

7 Lectii de viata puternice invatate din Alchimistul

Ce sa faci daca nu-ti plac schimbarile

1 Tine minte ca nu e natural sa nu se schimbe nimic

“Schimbarea e singura constanta”, a spus filosoful grec Heraclit, care credea ca universul e sortit sa fie mereu in schimbare. Anotimpurile se schimba, raurile curg continuu, iar celulele se regenereaza. Daca nu-ti plac schimbarile, incearca sa le privesti dintr-un unghi diferit: ar putea fi sinonimul pentru “speranta”. Daca iti asumi un risc inseamna ca, de fapt, crezi in ziua de maine si ca vei fi parte din viitor.

2 Schimba perspectiva

Pentru fiecare risc potential exista si ceva de castigat. Observa ce te sperie si apoi incearca sa iti dai seama ce oportunitate exista in spatele fiecarei frici. Dupa fiecare schimbare pe care o faci, poti sa castigi prieteni noi, un job mai bun sau sa fii mai fericita.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: lzf, Shutterstock

15 Lectii de viata de la Rumi pentru a reduce stresul in perioada sarbatorilor
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta