Setari Cookie-uri

Din suflet pentru suflet: Lectii de viata de la Printesa Diana

Cred ca cea mai mare boala de care sufera omenirea in aceste zile si in aceasta epoca este boala oamenilor care se simt neiubiti. Stiu ca pot oferi dragoste pentru un minut, o jumatate de ceas, o zi, o luna, chiar le pot darui. Sunt foarte fericita sa fac asta, vreau sa fac asta.

Continuam seria de citate si lectii de viata oferite de cele mai frumoase suflete din aceasta lume cu nimeni alta decat Printesa Diana (sau printesa inimilor).

Cu vorbe blande si actiuni pline de iubire, regretata printesa a reusit sa cucereasca milioane de oameni din lumea intreaga. Va lasam mai jos cu aceste sfaturi motivationale care va pot ajuta sa mergeti mai departe cand viata pare dificila:

1. Imi place sa imbratisez oamenii. Cred ca fiecare are nevoie de asta. Sa iti pui mana pe fata unui prieten inseamna sa ai un contact cu el.

2. Cred ca cea mai mare boala de care sufera omenirea in aceste zile si in aceasta epoca este boala oamenilor care se simt neiubiti. Stiu ca pot oferi dragoste pentru un minut, o jumatate de ceas, o zi, o luna, chiar le pot darui. Sunt foarte fericita sa fac asta, vreau sa fac asta.

3. Cand esti fericit, poti sa ierti foarte multe.

Citește și:

4. Daca gasesti pe cineva pe care sa il iubesti in timpul vietii tale, atunci agata-te de aceasta dragoste.

5. Eu nu merg dupa regulile din carti. Eu conduc cu inima, nu cu capul.

6. Imi port inima pe maneci.

7. Este important sa faci doar ceea ce iti spune inima.

8. Familia este cel mai important lucru din aceasta lume.

9. Invata sa faci doar ce iti spune inima.

10. Oriunde vad suferinta, acolo vreau sa fiu si sa fac tot ce pot.

11. Viata este o calatorie.

12. Incearca sa faci un act de bunatate aleatoriu, fara nicio asteptare, fara sa vrei sa fii recompensata, stiind ca poate intr-o zi cineva ar putea sa faca acelasi lucru pentru tine.

13. O imbratisare poate vindeca orice durere.

14. Fiecare dintre noi trebuie sa arate cat de mult tinem unul la celalalt si, in acest proces, cat de mult tinem la noi insine.

15. Nu vreau cadouri scumpe. Nu vreau sa fiu cumparata. Am tot ceea ce imi doresc. Vreau doar pe cineva care sa fie acolo pentru mine, sa ma faca sa ma simt in siguranta.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Wikipedia, United States Federal Government

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.