Setari Cookie-uri

Ce este si ce nu este dragostea

Dragostea nu este doar inima, ci si sufletul care incalzeste corpul. 

Dragostea nu este o afacere

Dragostea nu poate fi comparata si nici nu ar trebui sa fie vazuta precum o oferta ce poate fi retrasa in orice secunda. Dragostea nu ar trebui sa fie supraincarcata cu milioane de clauze si conditii. Dragostea nu ar trebui sa fie un contract semnat de catre o singura parte.

Dragostea nu este perfecta

Dragostea nu este intotdeauna convenabila, roz, frumoasa, perfecta. Aceasta poate fi si dura, ordinara sau plictisitoare. Poate fi amara, chiar toxita. Poate fi cu nopti nedormite si rauri de lacrimi varsate.

Dragostea nu este o alegere

Nimeni nu te intreaba cand, cum si daca vrei sa te indragostesti. Pentru ca dragostea nu este o alegere, aceasta se intampla chiar si fara voia ta. Iar cand nu ai ce sa mai faci, inveti sa te lasi purtat de val si sa iti accepti sentimentele.

Dragostea este esentiala si, totusi, nu este obligatorie

Citește și:

Dragostea nu poate inlocui ura sau pofta. Nu poate vindeca durerea si nici nu iti poate tine de foame. Insa dragostea este si cea care iti da aripi, care te face sa simti ca traiesti cu adevarat, care te face mai indraznet si te ajuta sa vezi viata cu alti ochi.

Dragostea este intuneric si lumina, foc si ploaie, lava si cascade de apa cristalina. Dragostea este pasnica si haotica. Este cu intrebari fara raspuns, surprize si dezamagiri. Dragostea este compromis, aventura, riscuri. Vrei mai mult, insa te temi de ce urmeaza.

Dragostea nu este o cadere libera, fara parasuta, in speranta ca te vor prinde niste maini puternice si totul va fi bine. Dragostea nu inseamna sacrificiu, dragostea inseamna adaptare.

Dragostea nu inseamna renuntarea la tot ce iubesti de dragul unei singure persoane. Nu este despre alegeri; este despre increderea ca iubirea este o alta categorie a vietii tale. A iubi cu adevarat nu inseamna sa te astepti la negocieri, ci sa stii ca indiferent de ce se intampla, ai pe cineva care sa te tina de mana si sa iti spuna ca totul va fi bine.

Citește și:

Dragostea nu este doar inima, ci si sufletul care incalzeste corpul.

foto interior si prima pagina: npine, Shutterstock

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.