Setari Cookie-uri

Protejeaza-ti parul de efectele nocive ale uscatorului de par

Uscatorul de par este un dispozitiv indispensabil, dar orice lucru folosit in exces tinde sa cauzeze probleme. In cazul de fata, aerul cald folosit in mod repetat poate sa usuce si sa degradeze parul, facandu-l sa para tern si sa se caseze mult mai usor.

Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa evitati degradarea podoabei capilare din cauza uscatorului de par.

1. Cumparati-va un foehn de calitate. Daca va puteti permite, alegeti un uscator de par profesional. Unele sunt prevazute cu un cadran care va arata temperatura aerului. Evitati aerul prea fierbinte. De asemenea, trebuie sa contina un set cu accesorii speciale care permit ajustarea jetului de aer.

2. Reglati temperatura in functie de tipul parului. Este de la sine inteles ca un par subtire se va arde mai repede. Parul ondulat, sau cu firul mai gros, va avea nevoie de o temperatura mai ridicata, insa nici in acest caz nu trebuie sa exagerati cu temperatura ridicata, sau timpul prea lung de expunere.

3. Folositi produse speciale care va protejeaza parul de aerul uscat si cald al foehnului. Industria cosmeticelor ofera o gama foarte larga de astfel de produse, asadar fiecare eticheta va va spune ce este mai potrivit pentru parul dumneavoastra.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Laboko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.