Setari Cookie-uri

Dragostea nu inseamna doar fericire, imbratisari si pupici

Cum este cu dragostea adevarata?

A fi indragostit inseamna mai mult decat sa imparti acelasi pat, sa ai un caine si sa postezi poze cu el pe Instagram.

Iubirea inseamna senzatia de rau la stomac atunci cand intarzie acasa, nu raspunde la telefon si esti ingrijorata ca a patit ceva.

Iubirea inseamna sa fii la fel de agitata ca el inainte de o prezentare/un examen/ un interviu pe care o/il are pentru ca trupurile voastre sunt conectate.

Iubirea inseamna sa tipi la el cand face ceva stupid pentru ca nici nu vrei sa iti imaginezi cum ar fi viata ta fara el.

Iubirea inseamna sa te trezesti de zeci de ori in timpul noptii pentru ca el este plecat din oras si nu poti dormi daca nu ii simti corpul langa tine.

Iubirea inseamna sa il asculti cand iti povesteste cum a fost ziua lui si sa incerci din greu sa iti amintesti numele colegilor, ale sefilor si ale sefilor sefilor astfel incat sa ii poti intelege povestile.

Citește și:

Iubirea inseamna sa petreci ore, zile, saptamani intregi cautand cadoul perfect pentru Craciun.

Iubirea inseamna sa treci pe la supermarket in drum spre casa pentru ca stii ca nu poti ajunge acasa fara sa cumperi ceva bun pentru el.

Iubirea inseamna sa te trezesti mai devreme decat de obicei doar pentru incepe ziua alaturi de el si de a petrece cateva minute impreuna inainte de munca.

Iubirea inseamna sa ii spui secretele tale, temerile tale, bucuriile tale.

Iubirea inseamna sa te plangi cu privire la problemele tale chiar si atunci cand ai avut o zi grea si nu doresti cu adevarat sa vorbesti despre asta.

Iubirea inseamna sa ii respecti deciziile chiar daca uneori nu esti de acord cu acestea.

Iubirea inseamna sa ii reamintesti sa cumpere un buchet de flori si un cadou pentru mama lui de 8 Martie (sau fara niciun motiv special).

Iubirea inseamna sa iti pastrezi calmul vocii chiar si atunci cand esti suparata pentru ca nu vrei sa spui ceva gresit si sa il ranesti.

Citește și:

Iubirea inseamna sa nu mananci ultima bomboana din cutie pentru ca stii ca acestea sunt preferatele lui.

Iubirea inseamna a fi o echipa. A fi cei mai buni prieteni. A fi parteneri, nu doar iubiti. Iubirea inseamna ca esti exact unde esti menit sa fii.

foto interior si prima pagina: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.