Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care le-am invatat de la Lorelai Mosnegutu, fetita care a impresionat Romania

Lectii de viata de la aceasta fetita minunata.

Lorelai Mosnegutu este o fetita de 14 ani care a reusit sa emotioneze lumea intreaga cu un moment magic realizat la Romanii au talent. Micuta nu are maini si canta la pian cu picioarele, in timp ce vocea ei reuseste sa emotioneze pana la lacrimi orice persoana care o asculta.

Juratii au fost impresionati de acest moment artistic. In timp ce Florin Calinescu a ramas fara cuvinte (asa ceva se intampla foarte rar :D), Mihaela Radulescu a apasat Golden Buzz, butonul care a trimis-o pe fata cu voce de inger direct in semifinala.

"Cum e sa ai maini de aur, chiar atunci cand nu le ai?" - Andi Moisescu.

Iata 5 lectii de viata pe care le-am invatat in acest timp de la Lorelai Mosnegutu:

1. Nu renunta niciodata la visurile tale

Lorelai nu are manute, insa canta la pian. Micuta a lansat pana acum 10 carti de poezii, participa la olimpiadele de biologie si geografie si are zeci de diplome si de trofee.

Citește și:

Indrazneste sa iti depasesti limitele si nu lasa ca nimeni si nimic sa stea in calea visurilor tale. Poti face tot ce iti doresti atata timp cat chiar vrei asta cu adevarat.

2. Uraste mai putin, iarta, iubeste din inima si zambeste mai mult

Poate ca atunci cand suferi, consideri ca viata este nedreapta cu tine si ca meriti mai mult. Insa gandeste-te ca Dumnezeu are alte planuri pentru tine si te pregateste pentru ceva maret. Ai incredere ca totul va fi bine, pastreaza-ti optimismul, zambeste cu sufletul si iubeste cu toata inima.

3. Totul depinde doar de tine

Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam.

4. Devino ceea ce iti doresti si iubeste asta

Nu este nevoie sa stii unde mergi. Nu este nevoie nici sa stii de ce sau pentru ce mergi. Tot ceea ce e nevoie sa stii este faptul ca mergi plin de veselie, de iubire, de dragoste; daca faci acest lucru, nu poti gresi.

Citește și:

5. Cazi de zece ori si te ridici de 20

Umanitatea este asemenea degetelor de la o mana. Fiecare este diferit. Insa suntem cu totii conectati ca unul. Indiferent de cat de dificil este drumul pe care alegi sa mergi, important este sa nu te opresti, sa continui sa mergi, sa tii capul sus si sa incerci sa iti depasesti limitele, sa treci peste obstacole.

foto prima pagina: Romanii au Talent, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.