Setari Cookie-uri

Pentru femeile cu suflet sensibil si inima mare

In viata nimeni nu traieste din sufletul altuia, ci fiecare din sufletul lui.

Acest mesaj este pentru toate femeile cu suflet sensibil si inima mare... pentru ca nu le este frica sa iubeasca chiar daca stiu ca exista sanse destul de mari sa fie ranite.

Pentru ca au incredere deplina in oameni, fara sa stea sa interpreteze exact ce au vrut acestia sa spuna sau cum stau lucrurile.

Pentru ca nu vad lumea in alb si negru, ci sunt undeva la mijloc, unde intotdeauna gasesc si varianta plina a paharului.

Pentru ca de nenumarate ori li s-a spus ca sunt prea sensibile, prea emotionale, prea indecise, prea apropiate.

Pentru ca atunci cand iubesc o fac din tot sufletul. Si chiar daca inima lor este fragila, au speranta ca vor primi afectiunea pe care o merita si dragostea pe care o cauta.

Pentru ca mereu incearca sa gaseasca un motiv pentru care se intampla toate lucrurile. Un inteles al durerii sau al suferintei. Un inteles al pierderilor si al lectiilor pe care le-au invatat. Si un raspuns la intrebarile pe care le au.

Citește și:

Pentru ca au o relatie speciala cu toti oamenii cu care intra in contact. Pentru ca stiu ca iubirea este cel mai de pret lucru pe care il poti oferi unei persoane.

Pentru ca au o relatie speciala cu Universul. Pentru ca apreciaza chiar si cel mai mic lucru frumos care li se intampla pentru ca stiu ca acesta se intampla cu un motiv.

Pentru ca se bucura la fiecare rasarit si apus de soare.

Pentru ca devin un adevarat alchimist, transformand durerea in veselie.

foto interior si prima pagina: Nina Buday Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.