Setari Cookie-uri

Motivul pentru care femeile care iarta usor nu se pot ierta pe ele

Femeia care iarta usor persoanele care o ranesc nu se poate ierta pe ea pentru ca nu traieste doar pentru ea, ci si pentru toti cei la care tine.

"Imi pare rau" - a spus el de prea multe ori. "Este in regula" - a spus ea tot de atatea ori.

Pentru ea scuzele sunt atat de usor de trecut cu vederea, de acceptat. Insa asta se intampla doar cand vine vorba despre persoanele din jurul ei. In ceea ce priveste propria persoana, ajunge sa se ierte destul de greu.

A fost dezamagita de nenumarate ori de oameni incat a invatat ca se poate descurca de una singura de minune. Independenta este ceva cu care se mandreste. Este in regula ca oamenii sa greseasca si este la fel de in regula ca ea sa ii ierte. Insa cina vine vorba despre propriile greseli, lucrurile stau complet diferit. Si asta pentru ca si-a creat o viata a ei, cu reguli proprii de la care nu se poate abate cu una cu doua....

Cand isi da seama ca greseste, incepe sa puna sub semnul intrebarii deciziile luate. Se gandeste ca ceva este in neregula cu ea. Crede ca aceste probleme sunt tocmai din cauza ca ea nu a fost atenta sau chiar nu a fost suficient de puternica.

Citește și:

Femeia careia ii este greu sa isi ierte propriile greseli crede ca aceste greseli o reprezinta in totalitate. Iar aceste ganduri pe care ea le are sunt din cauza ca a petrecut prea mult timp cu oameni care au incercat sa o convinga ca totul este adevarat, ca ea nu este de ajuns pentru ei.. si asta nu prin cuvintele spuse, ci prin actiunile lor. Pentru ca uneori nu ai nevoie de cuvinte pentru a spune ce gandesti. Chiar si un simplu gest iti poate da de gol parerea pe care o ai despre o persoana.

Ea ii iarta pentru manipularile lor. Ii iarta cand la scurt timp de cand i-a fost spus "Nu te voi rani niciodata" inima ei este franta. Ea accepta acele "Imi pare rau". Insa iertarea nu este o ecuatie matematica echilibrata. Oricare ar fi cauzele durerii care duce la scuze, nu trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a merita iertarea.

Citește și:

Ea crede ca orice a facut, orice greseala facuta este mai dura decat toate greselile facute de oamenii care au ranit-o... si de-asta nu se poate ierta. Greselile ei vor parea intotdeauna mai mari si se vor simti mai dureroase.

Si este usor pentru altii sa ii spuna sa nu mai fie atat de dura cu ea. Insa asa este ea; se bazeaza mult pe intuitia ei, are incredere in ea, este extrem de calculata si tot timpul depune eforturi pentru a fi un om mai bun. Singurul lucru pe care ea trebuie sa il invete este faptul ca tot ce se intampla pe drumul ei nu este pentru ca ea nu se descurca, ci pentru ca nu poate face totul pentru persoanele din jurul ei.

Ea poate sa fie doar ea insasi... si merita sa se ierte atunci cand incearca sa fie altcineva si greseste. Asadar, va continua sa accepte scuze, ii va ierta pe cei din jurul tau pentru ca tine la ei. Si poate ca intr-o zi isi va da seama ca merita acelasi tip de iertare de la persoana care conteaza cu adevarat... si anume EA.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.