Setari Cookie-uri

Sfaturi intelepte despre viata de la o batranica trecuta de 100 de ani

Cand ti se intinde o mana, accept-o. Cand ti se ofera un umar, pune-ti capul pe el. Cand primesti in dar o inima, acoper-o cu caldura ta. Cele mai frumoase daruri sunt acelea care nu pot fi cumparate cu bani.

Se spune ca intelepciunea vine o data cu varsta... si este un lucru foarte adevarat. Lucrurile pe care le inveti pe toata durata vietii iti arata cum sa gasesti adevarata fericire si ce conteaza cu adevarat. Un sfat foarte sincer: stati alatguri de oamenii care au trait o viata lunga si fructuoasa deoarece puteti descoperi multe lectii importante pline de intelepciune care va pot ajuta la un moment dat in viata.

Mai jos gasiti cateva sfaturi minunate venit de la batraneii care au depasit frumoasa varsta de 100 de ani.

Un tanar a postat pe social media un mesaj care a devenit viral; acesta si-a intrebat bunica de 101 ani cateva lucruri despre viata. Iata care au fost raspunsurile ei:

- Care este sfatul pe care l-ai da unui tanar de 20 de ani?

Raspunsul bunicii: "Nu renunta niciodata. Esti tanar si vor exista atatea momente in care iti vei dori sa renunti. Insa nu o face... pentru ca indiferent de situatie vei reusi sa treci peste si sa mergi mai departe."

Citește și:

- Care este cea mai mare lectie de viata pe care ai invatat-o?

Raspunsul bunicii: "Fii sincer! Foarte rar am mintit. Si asta pentru ca atunci cand esti sincer cu oamenii cu care interactionezi, si ei sunt sinceri cu tine. Nu ai nevoie de un efort suplimentar pentru a tine pasul cu o minciuna."

- Ce sa fac ca sa traiesc si eu 100 de ani?

Raspunsul bunicii: "Vorbeste mai putin si asculta mai mult. Asculta intotdeauna sfaturile pe care le primesti. Vei invata ceva."

- Daca ar fi sa recomanzi o singura experienta oamenilor pe care este musai sa o incerce in aceasta viata, care ar fi aceasta?

Raspunsul bunicii: "Sa vada cat mai mult din aceasta lume minunata. Calatoreste cat poti."

- Cel mai mare secret al vietii?

Raspunsul bunicii: "Nu te plange niciodata. Doar traieste. Cu suisuri si coborasuri, cu obstacole, cu bucurii, cu plansete, cu rasete, cu iubiri si dezamagiri... viata este minunata. Bucura-te in fiecare dimineata pentru ca traiesti si iubeste-te!"

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.