Setari Cookie-uri

5 Lectii de viata pe care le-am invatat din calatoriile mele

Din cand in cand du-ti sufletul intr-o vacanta, cat mai departe. Are nevoie de liniste si pace.

Ori de cate ori iesi din zona de confort, esti obligata sa te adaptezi, sa gasesti solutii pentru a merge mai departe, sa te dezvolti ca persoana. Calatoria este cel mai frumos mod de a invata.

Calatoriile ne ofera posibilitatea de a intalni oameni noi, de a descoperi locuri diferite, culturi, evenimente, sarbatori si tot ceea ce aceasta lume minunata ne permite sa experimentam. Iata cateva lectii pe care le-am invatat din calatoriile mele:

1. Esti liber

Libertatea inseamna sa fii oricine iti doresti. Acasa si la locul de munca ti-ai construit deja o reputatie. Insa calatoriile iti ofera libertatea de a intelege ca nimeni nu asteapta nimic de la tine. Ai posibilitatea sa traiesti asa cum vrei, fara sa fii judecat, aratat cu degetul sau chiar respins.

2. Nu esti niciodata singur

Poate parea infricosator sa iti dai seama ca esti intr-un loc necunoscut, in care nu stii pe nimeni... insa toti suntem straini intr-o tara straina. La sfarsitul zilei, toata lumea este prietenoasa si asta pentru ca toti sunt la fel ca tine - singuri intr-un loc ciudat in cautarea aventurii. Oamenii calatoresc pentru a intalni alti oameni. Nu-ti fie teama sa te apropii de alti calatori sau chiar localnici. Ai atat de multe de invatat de la ei.

Citește și:

3. Dragostea exista oricand

Calatoria m-a invatat ca exista iubire in viata noastra in orice moment. Te poti indragosti de un loc, de o activitate, de o persoana pe care tocmai ce ai cunoscut-o. Calatoria te invata sa iubesti viata, sa fii fericit, sa uiti de griji, sa zambesti mai mult si sa simti ca traiesti cu adevarat. Nimeni nu te opreste sa te indragostesti.

4. Nu exista greseli

Indiferent de ce se intampla, niciodata nu poti face o greseala. Inveti sa te relaxezi si sa te lasi dus de val pentru ca doar asa nu vei avea regrete. Pana la urma, calatoria este o aventura. Asa ca profita de ea!

5. Intotdeauna obtii ce iti doresti

Si un ultim lucru pe care l-am invatat din calatorii este sa iti faci obiective si sa ajungi la ele. Daca vrei sa fii cineva sau sa ajungi undeva trebuie doar sa cauti mijloacele care functioneaza cel mai bine pentru tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.