Setari Cookie-uri

Cum este cand intalnesti dragostea pe care o meriti?

Doua minti si doua inimi lupta impreuna pentru depasirea oricarui obstacol. Partenerul tau iti accepta visurile si vrea ca tu sa fii fericit, motiv pentru care isi va concentra intreaga energie pentru a te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti.

Vei sti cand iti vei intalni sufletul pereche.

Dragostea pe care o meriti nu iti va trimite semnale mixte.

Dragostea nu te va invita la cina si nici nu va avea conversatii frumoase cu tine pana la miezul noptii doar pentru ca mai apoi sa te trimita singura acasa si sa nu mai vorbeasca niciodata cu tine. Dragostea nu iti va da sperante false, nu iti va face promisiuni doar ca sa fie. In schimb, va face lucruri la care nici macar nu te astepti. Aceasta dragoste va fi adevarata si nu te va lasa sa iti pui intrebari la care nici nu ai raspunsuri.

Dragostea pe care o meriti nu te va rani niciodata.

Nu vor exista cicatrici sau traume. Dragostea nu te va rani, nu te va trata urat. Nu va fi imatura si copilaroasa. Nu te va lasa sa plangi si nici sa consideri lucruri urate despre tine. Nu va pleca de langa tine in mijlocul unei discutii aprinse. Pentru ca, de data aceasta, dragostea vine cu intentii diferite.

Citește și:

Dragostea pe care o meriti nu va fi plina de incertitudini.

Dragostea stie ce vrea si ce trebuie. Este sigura. Este reala. Este in acest moment. Insa este si pentru viitor.

Dragostea pe care o meriti nu te va face sa ai o parere urata despre tine.

Niciodata nu te va face sa consideri ca nu esti suficient de buna. Nu iti va judeca niciodata trecutul. In schimb, te va accepta asa cum esti, cu toate scaparile si defectele tale. Iti va asculta problemele, te va ajuta sa mergi mai departe si va fi dornica sa fie umarul pe care tu sa plangi. Nu te va face sa simti ca trebuie sa rotunjesti marginile tale pentru a le potrivi cu ale sale.

Dragostea pe care o meriti se va holba la tine ca la o capodopera...

Defectele tale nu te vor face mai putin frumoasa, ci din contra. Ele te ajuta sa fii unica, sa fie femeia care esti.

Dragostea pe care o meriti va fi sincera cu tine.

Citește și:

Dragostea nu iti va oferi discutii dulci si cuvinte goale. Atunci cand va exista ceva gresit, iti va aloca timp pentru a remedia problema. Va fi dispusa sa comunici cu rabdare. Isi va cere scuze cand va fi vina ei si, chiar si atunci cand nu este, va fi intotdeauna dispusa sa repare greselile.

Dragostea pe care o meriti te va respecta.

Si nu doar pe tine... ci si toate ideile tale, parerile, planurile si aspiratiile. Va vedea intotdeauna ce este mai bun din tine. Te va primi cu bratele deschise si intotdeauna iti va fi sprijin in momentele dificile. Nu te va descuraja niciodata, ci din contra - te va motiva si iti va sopti in ureche ca esti persoana care trebuie sa fie.

Dragostea pe care o meriti te va uimi prin simplitatea ei... si te va gasi.

foto interior si prima pagina: Anna Gribtsova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.