Setari Cookie-uri

Femeile pe care le vor toti barbatii. Ce calitati au?

Femeile pe care le vor toti barbatii nu sunt, de multe ori, cele mai frumoase. Au calitati mai importante: sunt inteligente, gratioase si pasionate.

In dictionar, la “dezirabil”, scrie “care starneste dorinta”. Orice femeie sau barbat care s-a gandit vreodata la viitor si-a creat in minte o imagine despre cum si-ar dori sa fie partenerul ideal.

Care sunt calitatile care ii atrag cel mai mult pe barbati? Crezi ca doar frumusetea fizica? Ei bine, nu. Calitatile cele mai importante la femeile pe care le vor toti barbatii sunt altele, scrie Lifehack.org.

Cum sunt femeile pe care le vor toti barbatii

1. Nu urmaresc alti oameni

Una dintre cele mai apreciate calitati ale unei femei este ca nu alearga dupa nimeni. Stie ca e doar o pieredere de timp sa stai dupa cineva, asa ca prefera sa aiba grija de ea si sa se dezvolte cat mai mult. Daca iti place un tip, dar el nu iti da vreun semn ca ar fi interesat de tine, nu iti pierde vremea acordandu-i prea multa atentie. Ai incredere in tine, fii tu insati si lasa-l in pace. Vei vedea ca vei deveni brusc interesanta pentru el.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: korabkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.