Setari Cookie-uri

9 Lucruri pe care nu ar trebui sa le astepti de la oamenii din jurul tau

Nu astepta iubire daca nici tu nu iti oferi iubire. Toate relatiile incep si se termina cu tine, asa ca este extrem de important sa cultivi cu adevarat dragostea in viata ta

Sunt prea multe momentele in care ajungem sa fim tristi si sa suferim deoarece ceilalti ne dezamagesc desi traim cu impresia ca asteptarile noastre nu sunt prea mari. Nu ne-am gandit niciodata ca poate ce este normal pentru noi nu este si pentru altii.

Este adevarat ca in relatiile cu cei din jurul nostru majoritatea ne dorim cam aceleasi lucruri, cum ar fi respectul reciproc si sinceritatea, insa alte obiective inalte ne pot provoca dezamagirea si suferinta.

Iata care sunt cele 20 de lucruri pe care nu ar trebui sa le astepti de la persoanele din jurul tau:

1. Fericirea. Intelege ca fericirea depinde doar de tine, nu astepta pe cineva sau ca cineva sa te faca fericita.

2. Perfectiunea. Oricat am incerca, nimeni nu este perfect.

3. Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine.

4. Nu te astepta ca cei din jurul tau sa te trateze asa cum se trateaza pe ei.

Citește și:

5. Nu astepta ca altcineva sa iti rezolve problemele.

6. Nu te astepta la corectitudine. Lumea este un camp de lupta. Ar trebui sa nu accepti nimic in schimbul eforturilor tale.

7. Nu astepta ca altii sa iti citeasca mintea. Unii oameni au o intuitie mai bine reglata, in timp ce altii nu pot citi sentimentele sau starile pe care le ai. Exprima in mod clar ce simti si ce gandesti si comunica deschis si sincer daca vrei sa ai o relatie mai puternica cu oamenii din jurul tau.

8. Nu astepta sa fii inteleasa. Nu toata lumea iti va intelege calatoria prin viata, deciziile tale, alegerile tale. Este in regula. Pana la urma nu este drumul lor, ci al tau.

9. Nu astepta iubire daca nici tu nu iti oferi iubire. Toate relatiile incep si se termina cu tine, asa ca este extrem de important sa cultivi cu adevarat dragostea in viata ta. Iubeste-te mai intai pe tine si apoi asteapta-te ca altii sa te iubeasca. Dezvoltarea unei atitudini mai frumoase fata de propria persoana iti va aduce relatii mai speciale, mai sincere, mai infloritoare.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Andrey Yurlov Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.