Setari Cookie-uri

Asteapta barbatul care te iubeste pentru cine esti

Asteapta barbatul care te respecta, care iti ofera atentie, care este dispus sa te tina de mana atat la bine, cat si la greu. Asteapta barbatul pentru care nu trebuie sa mai astepti. 

Nu te grabi, ai suficient timp. Asteapta barbatul care spune tuturor prietenilor si cunostintelor despre tine si care este mandru de femeia pe care o are langa el. Asteapta barbatul langa care te trezesti zambind si care nu anuleaza planurile cu tine in ultimul moment.

Asteapta barbatul care te respecta, care iti ofera atentie, care are rabdare cu tine, care te tine de mana in viata atat la bine, cat si la greu. Asteapta barbatul care iti este nu doar iubit, ci si cel mai bun prieten.

Asteapta barbatul care apare dintr-o data cu ciocolata cand ii spui ca nu te simti bine. Asteapta barbatul care tine usa deschisa pentru tine. Asteapta barbatul in fata caruia nu te temi sa razi si sa plangi.

Asteapta barabtul care se lauda cu tine deoarece crede ca esti minunata si ca lumea lui este mult mai frumoasa de cand ai aparut in viata lui. Asteapta barbatul care te iubeste pentru ceea ce esti.

Citește și:

Nu oferi inima ta unui barbat care in mod constant isi schimba planurile. Nu te indragosti de un barbat care nu va fi acolo cand vei avea nevoie. Nu pierde timpul cu un barbat care nu te va felicita pentru nimic.

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.