Bunurile scumpe achizitionate din greu, casele, masinile, banii... nimic din toate acestea nu te vor face fericita. Nici macar o viata fara sa muncesti nu iti va aduce fericirea. De fapt, multe dintre lucrurile pe care ti le doresti pentru a fi fericita nu sunt nici pe departe importante si pot duce la depresie.

Regulile de baza ale fericirii sunt atat de simple - mai jos va las 6 cele mai importante ingrediente ale fericirii adevarate.

1. Inlocuieste tristetea de pe chip cu zambetul

Toti suntem nascuti cu un intrerupator al fericirii. Iti amintesti cand erai mai mica si abia asteptai sa iesi la joaca alaturi de prietenele tale? Gandeste-te care erau lucrurile marunte din copilarie care iti puneau zambetul pe buze. Ce iti doreai atunci a ajuns sa fie complet diferit de ce iti doresti acum (sau la batranete).

Gaseste acea mica fericire din interiorul tau si nu o mai lasa sa iti scape.

2. Intelege ca fericirea este o calatorie, nu o destinatie.

Toti am primit o carte magica: Cartea vietii. Are un inceput, un mijloc si un sfarsit. Asigura-te ca iti concentrezi atentia asupra implinirii si ca te bucuri de calatoria povestirii tale. Traieste fiecare pagina si savureaza fiecare cuvant! Asigura-te ca traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

3. Traieste in moment

Nu este nevoie sa astepti sa vina ziua de maine, sperand ca vei fi din ce in ce mai fericita. Astazi este tot ce ai, asa ca gaseste o modalitate de a fi fericita in acest moment. Bucura-te de lucrurile mici care iti pun zambetul pe buze, traieste-ti visurile, lasa imaginatia sa zburde... acum este calatoria ta!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: