Setari Cookie-uri

Sabrina Carpenter a lansat single-ul 'Espresso'

Sabrina Carpenter a lansat single-ul “Espresso”. Sabrina a scris noul single și și-a înrolat pe colaboratorii ei anteriori, câștigătoarea premiului GRAMMY, Amy Allen, Julian Bunetta și Steph Jones pentru „Espresso”.

comunicat de presa: În tandem cu lansarea single-ului, Sabrina oferă videoclipul oficial, care a fost regizat de regizorul iconic și renumit, câștigător al premiului GRAMMY, Dave Meyers (Ariana Grande, Bad Bunny, Harry Styles).

„Espresso” vine exact în momentul în care Sabrina este pe cale să-și facă debutul în Coachella în această seară pe scena principală. Noul single vine, de asemenea, în urma unei alte etape ale carierei lui Carpenter, care a câștigat recent primul ei #1 în top 40 de radio pentru hit-ul său „Feather” și a deținut primul loc timp de două săptămâni consecutive.

La începutul acestui an, Sabrina a fost pe prima pagină a ziarelor când s-a alăturat lui Taylor Swift în etapa internațională a apreciatului ERA'S Tour în Mexic, America de Sud, Australia și Singapore.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.