Setari Cookie-uri

De ce aleg o iubire imperfecta?

Dragul meu, chiar daca nu esti perfect, eu tot pe tine te alegi. Pentru ca pentru mine imperfectiunea ta este cel mai frumos lucru din lume. Pentru ca esti om, ca si mine, pentru ca si tu faci greseli, pentru ca te vad cum incerci sa fii mai bun. Pentru ca sunt convinsa ca daca tu ai fi perfect nu ne-am mai intelege atat de bine. 

Te accept in viata mea cu bratele deschise, cu defectele tale, cu bagajul emotional pe care l-ai strans inainte de a ma cunoaste pe mine si incerc sa modelez piesele inimii mele incat sa se potriveasca putin mai bine cu piesele inimii tale.

Promit sa te iubesc la bine si la rau. Si sa iti fiu alaturi in cele mai negre furtuni si cele mai tragice zile.

Aleg imperfectiunea ta... pentru ca perfectiunea ar face lucrurile mult prea usoare, nu-i asa? Si unde ar mai fi farmecul iubirii noastre? Perfectiunea nu ne-ar mai face sa luptam pentru nimic, nu ne-ar mai oferi nimic sa pazim. Eu vreau sa fiu alaturi de tine in cele mai aprige lupte pe care le duci. Si vreau sa sarbatoresc alaturi de tine. Vreau sa cresc alaturi de tine. Vreau sa fac totul cu tine.

Te aleg pe tine, imperfectul meu. Te aleg astazi. Te voi alege maine. Si voi continua sa te aleg in fiecare zi a vietii mele pentru ca esti singurul barbat pentru care inima mea bate. Si pentru ca, dragul meu, dragostea ne-a ales pe noi.... nu noi am ales dragostea.

Citește și:

foto interior si prima pagina: conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.