Setari Cookie-uri

Cum te motiveaza nefericirea - primul pas catre o viata mai buna!

Cum te motiveaza nefericirea te intrebi? Simti ca ai ajuns la pamant si nu gasesti o raza de speranta? Totul pare nesemnificativ. Te simti neimplinita. Ei bine, tocmai aceasta stare de nefericire poate fi catalizatorul pentru a-ti transforma viata!

Sentimentul neimplinirii nu este unul neobisnuit. Cu atat mai mult cu cat esti tanara si lucrurile de abia se asaza in viata ta. Cariera se dezvolta, descoperi lucruri despre tine in fiecare zi si te dezvolti. Incerci sa devii femeia la care ai visat. Si totusi ai deseori senzatia de depresie.

Cum te motiveaza nefericirea cand jobul pe care il ai nu este exact ce iti doresti? Cand simti ca esti in pana de idei si de energie. Cand ai ajuns intr-un punct mort in relatia de cuplu.

Poate ca esti la primul job sau poate ca ai prins promovarea la care ai visat la locul de munca. Poate tocmai ti-ai cumparat un apartament ori o masina noua. Poate ca abia te-ai casatorit. Si totusi, e ora doua la amiaza, esti la job si nu te poti abtine sa simti ca esti captiva rutinei. Te simti neimplinita.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: LaVika Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.