Setari Cookie-uri

Cum sa ierti greselile: lasa razbunarea pe efectul karma

Cum sa ierti greselile atunci cand primul instinct, daca cineva se poarta urat, este sa cauti razbunare? Am gasit cele mai bune sfaturi pe care le poti pune in aplicare, pentru a trece peste intamplari si oameni toxici.

Avem senzatia ca daca vom raspunde cu aceleasi comportament, iar cel care ne-a gresit va simti la randul lui durere, ne vom simti mai bine. Ei bine, desi rational sau mintal asa ar parea de moment, pe termen lung aceasta mentalitate razbunatoare ne face rau. Nu faci altceva decat sa perpetuezi acelasi cerc de dureri si dezamagiri. Asa ca, mai bine, invata cum sa ierti greselile si sa lasi karma sa-si faca treaba.

In loc sa cauti razbunarea si “echilibrarea” balantei, ai mai mult beneficii sa faci pace cu problema ta. Altfel spus, sa accepti ca s-a intamplat si s-o lasi sa treaca. Sa inlocuiesti sentimetele negative si sa treci peste.

Razbunarea este ca o piatra ce se rostologoeste. Desi crezi ca i-ai dat drumul peste cel ce ti-a gresit, ea se intoarce cu putere mai mare peste tine. Este o vorba a lui Confucius care spune cam asa “inainte de a te razbuna, mai intai sapa doua morminte”.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: sergiophoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.