Setari Cookie-uri

La ce sa renunti? 12 lucruri de care sa fugi, ca sa-ti fie bine

La ce sa renunti ca sa te simti bine cu viata ta? La job? La un prieten toxic? La orice iti da sentimente negative! Uita de ideea ca “nu e bine sa fugi de probleme”! Fuga iti face bine uneori!

Poate ca ani de zile ti s-a spus, in familie, sa nu fugi de probleme. Asa ca ai ramas lipita de ele, oricat de greu sau de incomod te-ai simtit, doar pentru ca ti s-a inoculat ideea ca nu trebuie sau ca nu poti sa fugi de ceea ce nu iti place. Dar nu e asa!

Uneori trebuie, pur si simplu, sa renunti la unele lucruri din viata ta. Uneori trebuie sa fugi de greutati. Uneori incerci sa repari ceva, dar nu merge, asa ca ar fi o pierdere de timp sa ramai blocata in acea situatie neplacuta. Uneori e nevoie de curaj sa renunti la lucrurile din viata ta. Dar la ce sa renunti?

Exista oameni care te trag in jos si locuri de munca unde simti ca te distrugi, treptat. Astfel de lucruri, care nu te implinesc si nu iti ofera ce ai nevoie, ar trebui sa fie lasate in urma, ele iti transmit la ce sa renunti sa mai cari dupa tine, ca pe o povara.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Citește și:

foto interior si prima pagina: FWStudio Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.