Setari Cookie-uri

Cupluri fericite. Care sunt secretele care le fac sa functioneze

Cand apare o provocare partenerii dintr-o relatie cu probleme sunt coplesiti de furie si nervi. In niste cupluri fericite persoanele stiu sa empatizeze cu problemele celuilalt!

Niciun cuplu nu e ocolit de situatii mai putin roz. Si totusi cateva le fac fata cu brio, in timp ce altele ajung sa se distruga. Ce secrete au acele cupluri fericite invidiate si ce fac diferit partenerii lor iti spunem imediat.

“Cand apare o provocare partenerii dintr-o relatie cu probleme sunt coplesiti de furie si nervi. Intr-un cuplu fericit persoanele stiu sa empatizeze cu necazurile celuilalt, sa-l sustina si rezolva problemele ca o echipa, nu individual”, explica Jane Greer, autoarea bestsellerului “What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship”.

Situatia 1: Cand unul dintre parteneri ramane fara job

Cupluri nefericite: Incepe jocul vinovatiei. Partenerul celui care si-a pierdut slujba incepe sa devina critic si nervos. Pune intrebari precum ”De ce ai lasat sa se intample una ca asta?” sau “Tu nu te-ai asteptat la asa ceva?” care dovedesc lipsa empatiei. Astfel de reactii in loc sa micsoreze problemele le amplifica.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: pink panda Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.