Setari Cookie-uri

Cea mai frumoasa poveste de dragoste intr-un filmulet de 6 minute

Cand prin cap iti trece gandul ca dragostea adevarata nu exista, aminteste-ti de acest film magic care te-a facut sa visezi cu ochii deschisi la o astfel de dragoste. 

Traim intr-o perioada in care timpul parca zboara si nu mai reusim sa oferim atentie nimanui din jurul nostru. Insa ce se intampla atunci cand simti ca ai o legatura spontana, complet nejustificata cu o persoana pe care o vezi doar pentru o clipa? Te uiti la ea, o privesti in ochi si apoi mergi mai departe pe drumul tau.

Si atunci te intrebi: Exista vreo modalitate in care soarta poate conspira pentru ca voi doi sa va reintalniti?

Aceasta este povestea lui George, un om singur din marele New York, care traieste o viata obisnuita. Intr-o zi obisnuita, barbatul se afla la metrou cand, o adiere de vant, i-a aruncat direct pe fata o hartie care zbura purtata de vant. Un lucru normal pentru o zi normala... insa lucrurile s-au schimbat radical cand George isi intersecteaza privirea cu Meg, o tanara minunata.

Filmuletul este facut de Disney, care are un scop precis: sa faca oamenii sa se indragosteasca si sa creada in dragoste si sa faca lucrurile imposibile sa devina adevarate si reale. Cine nu si-ar dori sa traiasca o dragoste ca asta?

Citește și:

foto main: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.