Setari Cookie-uri

Cea mai dramatica transformare pe care o veti vedea in acest an

Va prezentam cea mai frumoasa schimbare de look din acest an. A renuntat la parul lung pentru o coafura care o face sa para cu 10 ani mai tanara.

sursa material: Cosanzene.ro

Va prezentam cea mai frumoasa schimbare de look din acest an. Femeia din imagine este Holly, o doamna cu un par de Cosanzeana, lung pana deasupra soldurilor si vopsit intr-un ombre nu tocmai reusit. Ea a vrut sa isi schimbe lookul, insa nu stia ce isi doreste sa incerce, motiv pentru care a decis sa se lase pe mainile specialistilor de la Avant Garde Salon din Destin, Florida.

Sara Pestella, un hairstylist foarte cunoscut, a declarat pentru Allure ca Holly a fost putin reticenta la inceput, incercand sa ii convinga pe stilisti sa nu ii taie parul: "Ea a simtit mereu ca trebuie sa isi tina parul lung pentru ca atunci cand era doar o fetita tatal ei i-a spus ca pentru a fi frumoasa o femeie trebuie sa aiba parul lung."

Dupa ce i-a taiat parul pana la umeri, Pestella a ales o nuanta de blond auriu superb pe toata lungimea firului de par, cu exceptia radacinilor - pe care le-a lasat naturale.

Citește și:

In total, procesul de transformare a durat sapte ore (a inceput la 7 seara si s-a incheiat la 2 dimineata.)

"Nu glumesc, aceasta transformare chiar a fost peste noapte." - a spus Sara Pestella.

jeremyhartfield, Instagram

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.