Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Nu, dragostea adevarata nu inseamna doar despre fluturi in stomac, petale de trandafiri, doar rasete si fericire. Nu, dragostea adevarata nu este deloc asa cum societatea ne-o prezinta.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Este mult mai reala decat atat. Deoarece "basmul" iubirii nu este real. Este doar o fantezie. O povestire. Un viscol. Un concept de filme. O versiune comercializata a iubirii.

Pentru ca dragostea adevarata nu este un basm.

Este o urcare pe munte. Este un supravietuitor printr-un viscol. Sunt doua suflete separate care impreuna gasesc intotdeauna calea inapoi acolo unde le este locul. Este o batalie care iti testeaza puterea si dragostea. Este o furtuna care aduce inundatii peste inundatii. Este despre argumente care te fac sa te indoiesti de tine si de el din nou si din nou. Ai nevoie de spatiu si ai nevoie de timp. Este despre lacrimi, lovituri de fulger, ploi torentiale care nu se opresc niciodata. Este greu. Este dureros. Insa este de trait.

Si daca nu este dificil, atunci nu este dragoste reala.

Pentru ca atunci cand gasesti persoana potrivita, alaturi de care sa iti doresti sa iti petreci restul vietii, esti dispusa si sa faci compromisuri, sa muncesti, sa lasi de la tine, sa acorzi timp relatiei. Nu conteaza cat de compatibili sunteti. Nu conteaza cat de puternica este legatura voastra.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta