Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai frumoase plaje din lume

Daca vreti sa vedeti cum arata paradisul pe pamant, atunci mergeti pe aceste plaje. Am facut un top cu cele mai frumoase plaje din lume. 

Pentru aceasta vara am realizat un top cu cele mai frumoase plaje din intreaga lume.

1. Plaja Navagio, Zakynthos, Grecia

Un golf mic de pe coasta greceasca a Insulelor Ionice, Plaja Navagio, cunoscuta si sub denumirea de "Smugglers Cove" arata ca un peisaj dintr-o carte de basm. Nisip alb, apa de un albastru perfect transforma aceasta plaja intr-un loc care pur si simplu iti taie respiratia.

foto Ales Munt, Shutterstock

2. Bora Bora

Cand vine vorba de cele mai frumoase plaje tropicale din lume, plajele din Bora Bora sunt greu de concurat. Bora Bora este o insula de 29,3 km patrati din Polinezia Franceza. Insula este inconjurata de o laguna si de un recif de bariera, iar in centru sunt ramasitele unui vulcan stins. Statiunile de lux sunt situate in aproprierea plajelor, multe dintre ele avand propriile plaje private.

foto: Martin Valigursky, Shutterstock

Citește și:

3. Coasta Amalfi

Plajele de pe Coasta Amalfi reusesc sa surprinda pana si cei mai mofturosi turisti. Ingramadite printre stancile de coasta, plajele creeaza un cadru perfect pentru o imagine de neegalat de alte plaje italiene. Unele dintre cele mai frumoase plaje de aici sunt Marina Grande din Positano si Furore Fiordo (o insula mai izolata, insa superba).

foto: leoks, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.